Meubelstoffen Bergen op Zoom

Meubelstoffen Bergen op Zoom

Welkom bij E.F. de Bruijn Stoffering, waar u terecht kunt voor de meest ruime collectie in meubelstoffen van Bergen op Zoom en omgeving. U vindt bij ons prachtige meubelstoffen, waaronder katoen, wol, kunststof en echt leder in diverse uitvoeringen. Ook bieden wij diverse kleuren en dessins aan, iedereen slaagt bij ons! U zult versteld staan van de mogelijkheden van stoffering, het is niet meer alleen kostbaar antiek dat tegenwoordig gestoffeerd wordt. Breng eens een bezoekje aan onze stoffenwinkel om onze ruime collectie te bekijken of zoek uw favoriete stof online op. Wij bieden stoffen aan van diverse bekende merken, waaronder Keymer, Alra Design en Simta.

Geniet van een prachtig eindresultaat

Of u nu uw oude bank of eetkamerstoelen opnieuw wilt laten stofferen, de juiste meubelstoffen vindt u bij ons in Bergen op Zoom. Tevens kunnen wij u adviseren bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens gaan wij aan de slag met uw meubels en zult u versteld staan van het prachtige eindresultaat. Uw meubels zullen namelijk weer als nieuw zijn en daar zult u nog jaren plezier van hebben! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunt u rekenen op onze vakkundigheid en precisie.

Meubelstoffen Bergen op Zoom

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf te gaan stofferen, ook dan staan wij klaar om u te helpen met het uitkiezen van meubelstoffen in Bergen op Zoom. Wij kunnen u een knipstaal toesturen om de kwaliteit en/of kleur te beoordelen. Heeft u vragen over onze meubelstoffen of over onze diensten? Neem contact met ons op middels het contactformulier.

   Stoffenwinkel Bergen op Zoom    Stoelen stofferen Bergen op Zoom    Contact opnemen